تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره ۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟
سرخط خبرها

تبانی دروازه‌بان سایپا و استقلال رد شد| کمالوند پشت گلر اخراجی درآمد

  • کد خبر: ۷۳۹۹۶
  • ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۶
تبانی دروازه‌بان سایپا و استقلال رد شد| کمالوند پشت گلر اخراجی درآمد
درحالی که کوروش ملکی به واسطه انتقاد فراز کمالوند از تمرینات سایپا کنار گذشته شده، اما سرمربی نارنجی پوشان تهرانی منکر هرگونه تبانی از سوی این دروازه‌بان می‌شود.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، درجریان بازی سایپا و استقلال فراز کمالوند سرمربی تیم سایپا به هنگام نواخته شدن پنالتی استقلال به دروازه‌بان گفت که به سمت چپ شیرجه بزند، اما درحالی که ارسلان مطهری توپ را به همان سمتی زد که کمالوند به دروازه‌بان سایپا گفته بود، اما کوروش ملکی به آن سمت شیرجه نزد تا شائبه تبانی نیز قوت بگیرد.

درهمین راستا فراز کمالوند پیرامون ماجرای کوروش ملکی دروازه‌بانش توضیحاتی داده که جالب توجه است: «درباره صحبت‌هایی که پس از بازی با استقلال داشتم، برخی دوستان مباحثی مثل تبانی را مطرح کردند که اصلا منظور من این حرف‌ها نبود. به دروازه‌بانم گفتم سمت چپ بپر، اما این  کار را نکرد. امروز هم از او توضیح خواستم و گفتم چرا این کار را نکردی که کورش پاسخ داد به این دلیل که دو بازیکن استقلال یعنی احمد موسوی و ارسلان مطهری مشغول صحبت با هم بودند و می‌گفتند حرف مرا شنیده‌اند.   مدافع ما هم که صحبت دو بازیکن استقلال را شنیده بود این موضوع را به ملکی انتقال داد و چنین حالتی ایجاد شد.»

کمالوند تاکید دارد که این موضوع بزرگ نیست: «خیلی نباید این موضوع را بزرگ کرد و بحثی نبود که از آن به عنوان تبانی نام ببریم. اکنون هم دلخوری ما از ملکی و دلیل قرار گرفتن نامش بین چهار بازیکن کنار گذاشته شده از تمرینات، به دلیل تمرد کردن از حرف سرمربی سایپا است. وقتی می‌گویم به سمت چپ بپر باید با مسئولیت من این کار را انجام می‌داد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->